Veelgestelde vragen

Bedrijfsnaamkopen heeft er alles aan gedaan om alle informatie in de webshop zo duidelijk mogelijk te verwerken, maar toch kan het gebeuren dat je meer wilt weten. Op deze pagina worden veelgestelde vragen opgesomd, voorzien van een antwoord. Mocht jou vraag nog steeds niet beantwoord zijn, kun je altijd de contactpagina raadplegen en contact zoeken met onze custumor service.

Bekijk de vragen hieronder

Wat koop je exact bij Bedrijfsnaamkopen?

De naam van het bedrijf zegt het al. Bij ons koop je een bedrijfsnaam. Wat daar
nog meer bij hoort is een domeinnaam en een op maat gemaakt logo. De
domeinnaam is en blijft jouw eigendom, mits de jaarlijkse registratie- en
hostingkosten betaald worden. Na de aankoop ontvang je een e-mail met een link
met de logobestanden in verschillende bestandstypes. De werkbestanden zijn
bewerkbaar.

Hoe wordt een overschrijving van een domeinnaam geregeld?

Na een aankoop in onze webshop ontvang jij alle bestanden. Vervolgens gaan regelen wij de volledige overschrijving. Als de overschrijving is voltooid dragen wij alles over. Meer informatie over het proces kun je lezen op de subpagina HOE WERKT BEDRIJFSNAAMKOPEN

Welke betalingsmogelijkheden zijn er allemaal?

Als je overgaat tot een aankoop in onze webshop, bestaan er de volgende manieren om af te rekenen: PayPal, Creditcard en iDeal.

Hoelang duurt het voordat een domeinnaam is overgedragen?

De overdracht van een domeinnaam neemt maximaal 7 werkdagen in beslag. Dit is afhankelijk van waar de registratie plaats zal vinden. Dit is afhankelijk van jou. In sommige gevallen kan het binnen 1 werkdag al afgerond zijn. Wanneer de registratie is afgerond ontvang je hier bericht over van het hostingbedrijf, waarvoor jij hebt gekozen.

Kan ik ook alleen een domeinnaam kopen bij Bedrijfsnaamkopen voor een gereduceerde prijs?

Dat is niet mogelijk. Bij Bedrijfsnaamkopen koop je een domeinnaam en een logo. Het blijft jouw besluit of je het logo gebruikt of niet, maar onafhankelijk van dat besluit, zijn er geen andere aankoopmogelijkheden bij ons.

Is het mogelijk om te bieden op domeinnamen?

Dat is niet mogelijk. Het team van deskundigen bij Bedrijfsnaamkopen hebben alle aangeboden bedrijfsnamen op waarde geschat en gecategoriseerd. Meer informatie over de categorie├źn lees je op de subpagina ALLE BEDRIJFSNAMEN. Uiteraard kan het voorkomen dat er acties en/of nieuwe waardebepalingen zijn. Deze updates ontvang je via de nieuwsbrief en zijn te zien in de webshop. Houd deze dus nauw in de gaten.

Kan ik een domeinnaam ruilen tegen een domeinnaam dat van jullie is?

Dat is niet mogelijk. Er bestaat wel de mogelijkheid om jouw domeinnaam te verkopen via ons platform. Meer informatie hierover lees je op de subpagina DOMEINNAAM VERKOPEN.

Zijn er handelsmerken gekoppeld aan het domeinnaam dat ik koop bij Bedrijfsnaamkopen?

Nee, als verkopende partij is dit niet mogelijk, omdat wij geen inzicht hebben in jou bedrijf/organisatie. Om een handelsmerk te registreren zijn er specifieke gegevens over jou bedrijf/organisatie nodig. Dit doe je zelf na de aankoop in onze webshop.

Vraag onze bedrijfsnaamexperts om advies.

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!